Tel 0212 438 38 08      Ana Sayfa  |  Haber Üyeliği  |  İletişim  FORUM  Numune | Email  

A ve A Endüstriyel Teknoloji Ürünleri Makina

.
Markalama Laserleri Kesim Laserleri Laser Çıktıları Laser Videoları
Düzmasa Kesiciler Dikey Kesiciler Freze Masalar Laser Sektörler 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mercury 603 Serisi - Genel Kesim Laseri
Pleksiglass, Ahşap, Deri, Paslanmaz Çelik (Inox) ve Dekape Saç


Türkçe Broşür

Türkçe Tanıtım



Cihaz Videoları

  Mercury603 Pleksi Markalama ve Kesimi (15 Mb)
  Mercury603 Pleksi Kesimi Asansörlü Yükleme Tablolu (9 Mb)
  Mercury603 Konveyörlü Kesim Tablası (8.5 Mb)

 
Mercury603 Paslanmaz Çelik ve Saç Kesimi 01 (2.9 Mb)
 
Mercury603 Paslanmaz Çelik Kesimi (1 Mb)

 
Mercury603 Pleksiglass Desen ve Kesimi (2 Mb)
 
Mercury603 Pleksiglass Kesimi (2.7 Mb)
 
Mercury603 Malzeme Yükleme Masası (4.9 Mb)

 
Mercury603 Poza Tanıma Sistemi ile Kesim (3 Mb)
 
Mercury603 Hızlı Deri Kesimi (1.3 Mb)
 
Mercury603 Projektörlü Sistem ile Deri Kesimi (6 Mb)

  Mercury603 Kameralı Sistemle Boyanmış Branda Kesimi (4.7 Mb)

  Mercury603 Parke Kesimi (11.4 Mb)
 
    Üç Ayrı Masa Ebadı   (Net Kesim Ebatları)
150 x 200 cm  -  150 x 300  -  200 x 300 cm
 
Özellikleri :
 

Sei Spa firmasının başta Metal olmak üzere genel kesimler için dizayn edilmiş yeni ürünü Mercury 603 Serisi Laser Kesim ve Kazıma Sistemi satışa sunulmuştur. Mercury 603 Serisi,
üç ayrı masa ebadında ve 115 watt’tan 1500 Watt’a kadar laser güçleri ve isteğe bağlı olarak değiştirilebilen konfigürasyonları ile (levha yükleme boşaltma sistemi,  konveyör sistemi, kamera veya projektör sistemleri gibi) sunulabilir.

Metal kesimiyle birlikte diğer türdeki tüm malzemelerin (metal, akrilik, deri, ahşap, pvc gibi) kesiminde ve tüm masa alanında bütün olarak ve tek seferde markalama yapan mükemmel cihazdır.
 
Mercury603, her şeyi ile profesyoneller için dizayn edilmiş endüstriyel bir laser kesim ve markalama sistemidir. Özellikle, cihaz içinde kullanılan laser kaynağı dünyanın en iyisi olan  Rofin (Alman) malıdır. Her zaman ve sürekli imalatta kaliteli, daha kalın kesim, daha hassas kazıma ve markalama ile uzun yıllar ve sorunsuz üretim sağlar.
 
Bu eşsiz güç, Mercury603’ün en son teknolojisi olan (a) Motor kullanılmayan Süper Hızlı ve Hassas Lineer Hareket Sistemi (manyetik mıknatıslanma sistemi) ile hızlı ve hassas kesim ve markalama yapılır.  (b) Yüksek hassasiyeti Sei Spa ait olan Kapasitif Sensör sayesinde metal kesiminde önemli olan yükseklik farklılıklarını hatasız ve anında algılayarak hızlı metal kesimi yapar. (c) Tek seferde, kesiksiz ve kesintisiz büyük alanda yüksek hızda, hatasız ve kaliteli kazıma ve markalama yapar. (d) İsteğe göre masa zaman ve hız kazanmak için metal ve pleksi kesim uygulamalarında iki ayrı bölümde iki ayrı malzeme için dizayn edilebilir. (e) Sessiz, temiz ve güvenlidir. İsteğe göre tamamı kapalı kasa veya büyük ve ağır malzemeler için uygun güvenlik bariyeri seçilebilir. (f) Seri tek düze işler yanında tek tek ayrı dizayn edilen butik işler için de kolay ve hızlı hazırlanma sağlayan ve hemen işleme geçilebilen sistemdir.

 

Mercury603, Dünyada Rakipsiz ve Her İşe Cevap Veren İlk ve Tek Laser Sistemidir.
 

Mercury 603 Serisi - Metal Kesim Versiyonu
Paslanmaz Çelik (Inox) ve Dekape Saç
 


Mercury 603 Cihazının Teknolojik Üstünlükleri:

1. Sistemin en önemli özelliği, hareket için kullanılan Lineer Motor Sistemidir. Bu sistemde geleneksel motor bulunmamaktadır. Bunun yerine elektriksel mıknatıslanma ile hareket eden çok hızlı (4G hızlanma = saniyede 4 metre kalkış hızı) sisteme sahiptir. En yakın rakibinden aynı anda (kısa sürede) 4 kat, iş sonunda veya gün sonunda 10 ila 20 kat arasında daha fazla iş çıkarır.

2. Lineer (mıknatıslanma) sistemi, motorlar gibi yıpranmaz ve hassasiyet kaybetmez. Zorlanmalardan etkilenmez ve bozulmaz.

3. Diğer en önemli özellik ise bu büyüklükte kazıma ve markalama yapan başka hiçbir cihaz bulunmamaktadır. Bu özellik tüm masa boyunda çalışmaktadır, yani 300 cm boyunda tek seferde kesintisiz kazıma veya markalama yapılabilir.

4. Dünyadaki en Hassas (Gerçek 1200 Dpi) ve Hızlı kazıma ve markalama yapan sistemdir.

5. Sistem ne bir plotter masa ne de bir freze masadır. Tamamen laser uygulamaları için geliştirilmiş bir sistemdir.

6. Malzeme taşıma kapasitesi yüksektir. Diğer sistemlere göre daha ağır yükler taşıyabilir.

7. Ağır ve uzun malzemelerin rahatlıkla yüklenmesi için yükleme masasının ön yüzeyin kayan bilyelerle donatılmıştır.

8. Masa dizaynı aynı anda hem akrilik, ahşap gibi malzemelerin yanında hem de metal kesebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Kesilen malzemenin cinsine göre alt tabla kısa sürede değişebilir.

9. Kesilen parçalar yüzeyde kalabildiği gibi küçük parçalar da altta bulunan çekmece sayesinde kolaylıkla toplanır.

10.  Piyasanın ihtiyaçlarına cevap veren üç ayrı ebatta mevcuttur. 150x200cm, 150x300cm ve 200x300cm

11.  Sisteme standart olarak aşağıdaki tür, marka ve güçteki laser kaynakları eklenebilir.
 
Laser Türü Sealed-Off (Kapalı ve Bakım Gerektirmeyen)
Marka Rofin Germany (Radio Frequency Pumped)
Model SC veya DC Serisi Laser Kaynaklar
Güçler  Normal 115 watt   Tipik 135 Watt Peak 337 watt
  Normal 230 watt Tipik 280 Watt Peak 700 watt
  Normal 350 watt Tipik 400 Watt Peak 1000 watt
  Normal 600 watt Tipik 650 Watt  Peak 1625 watt
  Normal 1000 watt Tipik 1050 Watt Peak 1050 watt
  Normal 1500 watt Tipik 1550 Watt Peak 1550 watt
Uygulama Kaliteli Kesim ve Markalamada (Peak Değeri Yüksek olduğundan yüksek hızlarda, mili saniyelerde laser gücü işe göre, markalanan dosyadaki tonlara göre mili saniyelerde değişir. Dolayısı ile sadece Rofin Sinar laser kaynaklarında resim tonlamalarında markalama için en iyi sonuç alınır.


12.  Sistem laser gücü arttırılabilir şekildedir. 115 watt ila 600 watt arası güç değişikliklerinde cihazın inşa yapısında hiçbir değişiklik yapmadan müşteri yerinde, 1000 ve 1500 watt geçişlerde ise cihazın arkasına ilave koruma kafesi konularak müşteri yerinde yapılır. 

13.  İsteğe bağlı olarak, koku yapan işler için cihazın üzeri otomatik olarak kapanır (Class1) ve çıkan koku ve duman dışarı atılır.

14.  Tüm lens ve ayna yolları dumana karşı akordiyon sistemi ile güvenlik ve kirlenmeye karşı kapalıdır.

15.  Üzeri açık sistemlerde; opsiyon olarak infra-red koruma duvarı mevcuttur.

16.  Çok seri işlerde; opsiyon olarak ileri ve geri manual hareketli yükleme masası mevcuttur (çalışma alanının yeterli olması gerekir). Bir masa içeride kesim yapılırken, diğer masada boşaltma ve yükleme yapılır, zaman kaybedilmez.

17.  Çok seri işlerde; opsiyon olarak (çalışma alanı az olan yerler için) otomatik asansörlü aşağı / yukarı ve ileri / geri yükleme masası mevcuttur. Bir masa içeride kesim yapılırken, diğer masada boşaltma ve yükleme yapılır, zaman kaybedilmez.

18.  Rulo şeklindeki malzemelerin veya diğer benzeri aplikasyonların kesiminde yürüyen masa (konveyör) yine isteğe bağlı bir seçenektir.

19.  Cihaza; opsiyon olarak istenildiğinde ccd kamera sistemi takılarak, ilgili uygulamalar için hazır hale gelir. Örneğin kenar kesimi, dekupe işleri.

20.  Cihaza; opsiyon olarak istenildiğinde projektör sistemi takılarak, monitör üzerinde yerleştirilirken malzeme üzerinde de gölgesi görülür. Dolayısı ile değerli levhalar veya malzemeler den fire vermeden kazanç sağlanır.

Yukarıdakiler; Mercury603 cihazının bazı özellikleridir. Cihaz komple bir sistemdir. Üretimi kaliteli, çok ve kazançlı yapan ise komple sistemin kendisidir.

   Aşağıdaki kesim değerleri referans olması amacı ile, 3.75 inçlik kesim merceği
ile alınan çok temiz kesim değerleridir.
 

300 Watt - Paslanmaz Çelik
(300 Watt'ta maks. kalınlık 1.5 mm)
1000 Watt - Paslanmaz Çelik
(1000 Watt'ta maks. kalınlık 5 mm)
0.5 mm 300 cm / dakika    
1 mm 150 cm / dakika 1 mm 700 cm / dakika
1.5 mm 100 cm / dakika 1.5 mm 550 cm / dakika
    3 mm 200 cm / dakika
    5 mm 100 cm / dakika
 
 
300 Watt - Dekape Saç
(300 Watt'ta maks. kalınlık 3 mm)
1000 Watt - Dekape Saç
(1000 Watt'ta maks. kalınlık 8 mm)
1 mm 450 cm / dakika    
2 mm 200 cm / dakika 2 mm 500 cm / dakika
3 mm  80 cm / dakika 3 mm 400 cm / dakika
    5 mm 200 cm / dakika
    8 mm 100 cm / dakika
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| Verimlilik | Finansal Kiralama | İş Başvurusu Genel Tanıtım Kitabı | Servis Talebi    

A ve A Endüstriyel Teknoloji Ürünleri Makina San. Tic. Ltd. Şti.
Tel: (0212) 438 38 08     Faks: (0212) 438 38 09

www.aaetum.com                            (C) Copyright 2001-2008                      info@aaetum.com